СУЧАСНІ МЕДИКАМЕНТОЗНІ МОЖЛИВОСТІ ЛІКУВАННЯ ГІПЕРУРИКЕМІЇ ТА ПОДАГРИ. РОЛЬ «ВИШНЕВОЇ» ДІЄТИ - Чопей, І. В.; Гряділь, Т. І.; Чубірко, К. І. (Українські медичні вісті, 2023)
СУЧАСНІ МЕДИКАМЕНТОЗНІ МОЖЛИВОСТІ ЛІКУВАННЯ ГІПЕРУРИКЕМІЇ ТА ПОДАГРИ. РОЛЬ «ВИШНЕВОЇ» ДІЄТИ