ДИСФУНКЦІЯ ЯЙНИКІВ У ЖІНОК РЕПРОДУКТИВНОГО ВІКУ НА ТЛІ ФІБРОЗНО-КІСТОЗНОЇ МАСТОПАТІЇ - Галишич, Н.М. (Українські медичні вісті, 2023)
ДИСФУНКЦІЯ ЯЙНИКІВ У ЖІНОК РЕПРОДУКТИВНОГО ВІКУ НА ТЛІ ФІБРОЗНО-КІСТОЗНОЇ МАСТОПАТІЇ