МУЛЬТИРЕЗИСТЕНТНИЙ ТУБЕРКУЛЬОЗ: ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА НЕБЕЗПЕКА ТА СУЧАСНА ДІАГНОСТИКА - Костик, О. П.; Сахелашвілі-Біль, О. І.; Сахелашвілі, М. І.; Піскур, З. І.; Чуловська, У. Б.; Старічек, Г. В.; Пурська, М. Б.; Луцишин, Т. В. (Українські медичні вісті, 2023)
МУЛЬТИРЕЗИСТЕНТНИЙ ТУБЕРКУЛЬОЗ: ЕПІДЕМІОЛОГІЧНА НЕБЕЗПЕКА ТА СУЧАСНА ДІАГНОСТИКА