ВПЛИВ КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ НА ПОКАЗНИКИ ТРАНСАМІНАЗ У ПАЦІЄНТІВ З КОВІД-ПНЕВМОНІЄЮ - Горбей, А.; Скляров, Є. Я. (Українські медичні вісті, 2023)
ВПЛИВ КОРОНАВІРУСНОЇ ХВОРОБИ НА ПОКАЗНИКИ ТРАНСАМІНАЗ У ПАЦІЄНТІВ З КОВІД-ПНЕВМОНІЄЮ