ЗМІНИ РІВНЯ ВІЛЬНИХ АМІНОКИСЛОТ СИРОВАТКИ КРОВІ ПРИ УРАЖЕННІ НИРОК У ХВОРИХ НА НЕАЛКОГОЛЬНУ ЖИРОВУ ХВОРОБУ ПЕЧІНКИ ТА ОЖИРІННЯ, ІНФІКОВАНИХ COVID-19 - Сірчак, Є. С.; Сабовчик, К. В.; Петричко, О. І.; Стрижак, В. В.; Коваль, В. Ю. (Українські медичні вісті, 2023)
ЗМІНИ РІВНЯ ВІЛЬНИХ АМІНОКИСЛОТ СИРОВАТКИ КРОВІ ПРИ УРАЖЕННІ НИРОК У ХВОРИХ НА НЕАЛКОГОЛЬНУ ЖИРОВУ ХВОРОБУ ПЕЧІНКИ ТА ОЖИРІННЯ, ІНФІКОВАНИХ COVID-19