МІКРОБНІ ЧИННИКИ ІНФЕКЦІЙ СЕЧОВИВІДНИХ ШЛЯХІВ, ПОВ’ЯЗАНИХ З НАДАННЯМ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ - Секунда, М. О.; Корнійчук, О. П.; Конечний, Ю. Т.; Мацюра, Р. Я. (Українські медичні вісті, 2023)
МІКРОБНІ ЧИННИКИ ІНФЕКЦІЙ СЕЧОВИВІДНИХ ШЛЯХІВ, ПОВ’ЯЗАНИХ З НАДАННЯМ МЕДИЧНОЇ ДОПОМОГИ