ВИКОРИСТАННЯ WAKE-UP АНЕСТЕЗІЇ ПРИ ХІРУРГІЧНОМУ ЛІКУВАННІ ІНФІЛЬТРАТИВНИХ ГЛІОМ - Гук, А. П.; Паламар, О. І.; Тесленко, Д. С.; Оконський, Д. І.; Усатов, О. С.; Давиденко, Б. О.; Пилипенко, М. М. (Українські медичні вісті, 2023)
ВИКОРИСТАННЯ WAKE-UP АНЕСТЕЗІЇ ПРИ ХІРУРГІЧНОМУ ЛІКУВАННІ ІНФІЛЬТРАТИВНИХ ГЛІОМ