ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ЦЕНТРІВ З НАДАННЯ РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ ПОСЛУГ ДЛЯ ОСІБ, ЯКІ ЗЛОВЖИВАЮТЬ ПСИХОАКТИВНИМИ РЕЧОВИНАМИ - Фітькало, О. С. (Українські медичні вісті, 2023)
ОСНОВИ ОРГАНІЗАЦІЇ ЦЕНТРІВ З НАДАННЯ РЕАБІЛІТАЦІЙНИХ ПОСЛУГ ДЛЯ ОСІБ, ЯКІ ЗЛОВЖИВАЮТЬ ПСИХОАКТИВНИМИ РЕЧОВИНАМИ