ОСНОВНІ АСПЕКТИ ПОРУШЕННЯ ПСИХОЕМОЦІЙНОГО СТАНУ У ВАГІТНИХ ІЗ РАННІМИ ГЕСТОЗАМИ - Гвоздецька, Г.С.; Геник, Н.І.; Левандівська, О.О. (Українські медичні вісті, 2023)
ОСНОВНІ АСПЕКТИ ПОРУШЕННЯ ПСИХОЕМОЦІЙНОГО СТАНУ У ВАГІТНИХ ІЗ РАННІМИ ГЕСТОЗАМИ