ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ЛЕЙКОЦИТАРНОЇ ФОРМУЛИ У ПАЦІЄНТІВ З COVID-19 - Бойко, В. І.; Янків, В. А.; Брезицька, Д. М. (Українські медичні вісті, 2023)
ДОСЛІДЖЕННЯ ОСОБЛИВОСТЕЙ ЛЕЙКОЦИТАРНОЇ ФОРМУЛИ У ПАЦІЄНТІВ З COVID-19