ПРОТИВІРУСНА АКТИВНІСТЬ ТИМАЛІНУ ПРИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІЙ КОРОНАВІРУСНІЙ ІНФЕКЦІЇ - Козловський, М. М. (Українські медичні вісті, 2023)
ПРОТИВІРУСНА АКТИВНІСТЬ ТИМАЛІНУ ПРИ ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНІЙ КОРОНАВІРУСНІЙ ІНФЕКЦІЇ