ПЕРЕКИС-ІНДУКОВАНА ХЕМІЛЮМІНЕСЦЕНЦІЯ СИРОВАТКИ КРОВІ В ОЦІНЦІ АКТИВНОСТІ ХРОНІЧНОГО ВІРУCНОГО ГЕПАТИТУ С - Пінський, Л. Л.; Овчаренко, М. О.; Радченко, Т. М.; Ковешніков, О. В. (Українські медичні вісті, 2023)
ПЕРЕКИС-ІНДУКОВАНА ХЕМІЛЮМІНЕСЦЕНЦІЯ СИРОВАТКИ КРОВІ В ОЦІНЦІ АКТИВНОСТІ ХРОНІЧНОГО ВІРУCНОГО ГЕПАТИТУ С