КЛІНІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ СЕКУКІНУМАБУ В ЛІКУВАННІ ХВОРИХ НА ЗВИЧАЙНИЙ ПСОРІАЗ: РАННІ РЕЗУЛЬТАТИ - Блага, І. О.; Александрук, О. Д.; Тороус, І. М. (Українські медичні вісті, 2023)
КЛІНІЧНА ЕФЕКТИВНІСТЬ СЕКУКІНУМАБУ В ЛІКУВАННІ ХВОРИХ НА ЗВИЧАЙНИЙ ПСОРІАЗ: РАННІ РЕЗУЛЬТАТИ