ХЕЛІКОБАКТЕРНА ІНФЕКЦІЯ ПРИ ХОЛЕЦИСТИТІ – ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ - Полянський, І. Ю.; Гресько, М. М.; Гресько, А. М. (Українські медичні вісті, 2023)
ХЕЛІКОБАКТЕРНА ІНФЕКЦІЯ ПРИ ХОЛЕЦИСТИТІ – ПРОБЛЕМИ І ПЕРСПЕКТИВИ