ГЕНЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПРОГРЕСУВАННЯ ТА ПЕРЕБІГУ ДЕЯКИХ ГОСТРИХ ХІРУРГІЧНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ: ВІД ПРОГНОЗУ ДО ВИБОРУ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ МЕТОДИКИ ЛІКУВАННЯ - Полянський, І.; Мельник, І. (Українські медичні вісті, 2023)
ГЕНЕТИЧНІ АСПЕКТИ ПРОГРЕСУВАННЯ ТА ПЕРЕБІГУ ДЕЯКИХ ГОСТРИХ ХІРУРГІЧНИХ ЗАХВОРЮВАНЬ: ВІД ПРОГНОЗУ ДО ВИБОРУ ІНДИВІДУАЛЬНОЇ МЕТОДИКИ ЛІКУВАННЯ