ВИЗНАЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СТАБІЛЬНО-ЕЛАСТИЧНОЇ ФІКСАЦІЇ НЕСТАБІЛЬНИХ ПЕРЕЛОМІВ ГОМІЛКОВО-СТУПНЕВОГО СУГЛОБА ЗА ПЕДОБАРОГРАФІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ - Сулима, В. С.; Філяк, Ю. О.; Чужак, А. В. (Українські медичні вісті, 2023)
ВИЗНАЧЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ СТАБІЛЬНО-ЕЛАСТИЧНОЇ ФІКСАЦІЇ НЕСТАБІЛЬНИХ ПЕРЕЛОМІВ ГОМІЛКОВО-СТУПНЕВОГО СУГЛОБА ЗА ПЕДОБАРОГРАФІЧНИМИ ПОКАЗНИКАМИ