ХІРУРГІЧНА ТАКТИКА ЛІКУВАННЯ ПРИ СПАДКОВОМУ СФЕРОЦИТОЗІ, УСКЛАДНЕНОМУ ПАТОЛОГІЄЮ ЖОВЧНОГО МІХУРА - Євстахевич, Ю. Л.; Євстахевич, І. Й.; Семерак, М. М.; Інденко, Ф. П.; Книш, О. В.; Бардах, І. Б. (Українські медичні вісті, 2023)
ХІРУРГІЧНА ТАКТИКА ЛІКУВАННЯ ПРИ СПАДКОВОМУ СФЕРОЦИТОЗІ, УСКЛАДНЕНОМУ ПАТОЛОГІЄЮ ЖОВЧНОГО МІХУРА