МОРФОГЕНЕТИЧНІ ПОЛЯ ТА НОВИЙ ПОГЛЯД НА ЗАКОНОМІРНОСТІ ТОПОГРАФІІ СИСТЕМИ КОРЕНЕВИХ КАНАЛІВ ЗУБІВ - Демчина, Г. Р.; Гриновець, В. С.; Петришин, О. А. (Українські медичні вісті, 2023)
МОРФОГЕНЕТИЧНІ ПОЛЯ ТА НОВИЙ ПОГЛЯД НА ЗАКОНОМІРНОСТІ ТОПОГРАФІІ СИСТЕМИ КОРЕНЕВИХ КАНАЛІВ ЗУБІВ