ЗАСТОСУВАННЯ ДИСКОВИХ ІМПЛАНТАТІВ ЯК ТЕРАПЕВТИЧНОЇ ОПЦІЇ ПРИ АТРОФІЇ ДИСТАЛЬНИХ ВІДДІЛІВ НИЖНЬОЇ ЩЕЛЕПИ - Гудзан, Я. С.; Варес, Я. Е.; Штибель, Н. В.; Варес, Я. Я. (Українські медичні вісті, 2023)
ЗАСТОСУВАННЯ ДИСКОВИХ ІМПЛАНТАТІВ ЯК ТЕРАПЕВТИЧНОЇ ОПЦІЇ ПРИ АТРОФІЇ ДИСТАЛЬНИХ ВІДДІЛІВ НИЖНЬОЇ ЩЕЛЕПИ