ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ХІРУРГІЧНИХ ТЕХНІК ПРИ ЛІКУВАННІ РЕТЕНЦІЇ ЗУБІВ ВЕРХНЬОЇ ЩЕЛЕПИ - Могитич, Д. М.; Могитич, М. М. (Українські медичні вісті, 2023)
ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ХІРУРГІЧНИХ ТЕХНІК ПРИ ЛІКУВАННІ РЕТЕНЦІЇ ЗУБІВ ВЕРХНЬОЇ ЩЕЛЕПИ