ЕФЕКТИВНЕ ВІДНОВЛЕННЯ ПРЯМИМИ РЕСТАВРАЦІЯМИ КОНТАКТНОГО ПУНКТУ ЖУВАЛЬНИХ ЗУБІВ - Могитич, М. М.; Могитич, Д. М. (Українські медичні вісті, 2023)
ЕФЕКТИВНЕ ВІДНОВЛЕННЯ ПРЯМИМИ РЕСТАВРАЦІЯМИ КОНТАКТНОГО ПУНКТУ ЖУВАЛЬНИХ ЗУБІВ