КЛІНІКО-СТАТИСТИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХАРЧУВАННЯ НА ПОШИРЕННІСТЬ КАРІЄСУ - Ріпецька, О.; Гриновець, В.; Бучковська, А.; Денега, І. (Українські медичні вісті, 2023)
КЛІНІКО-СТАТИСТИЧНЕ ДОСЛІДЖЕННЯ ВПЛИВУ ХАРЧУВАННЯ НА ПОШИРЕННІСТЬ КАРІЄСУ