ПРОМЕНЕВА ДІАГНОСТИКА ПОЄДНАННЯ ЗМІЩЕНЬ СУГЛОБОВИХ ДИСКІВ ІЗ ЗАПАЛЬНО-ДЕГЕНЕРАТИВНИМИ ХВОРОБАМИ СКРОНЕВО-НИЖНЬОЩЕЛЕПНИХ СУГЛОБІВ (огляд літератури) - Штибель, Д. В.; Кулінченко, Р. В.; Штибель, В. Г.; Кулінченко, Н. Т. (Українські медичні вісті, 2023)
ПРОМЕНЕВА ДІАГНОСТИКА ПОЄДНАННЯ ЗМІЩЕНЬ СУГЛОБОВИХ ДИСКІВ ІЗ ЗАПАЛЬНО-ДЕГЕНЕРАТИВНИМИ ХВОРОБАМИ СКРОНЕВО-НИЖНЬОЩЕЛЕПНИХ СУГЛОБІВ (огляд літератури)