ПОТЕНЦІЙНО НЕБЕЗПЕЧНІ КОМБІНАЦІЇ РИВАРОКСАБАНУ З КАРДІОТРОПНИМИ ЛІКАРСЬКИМИ ЗАСОБАМИ - Пінський, Л. Л.; Ільченко, Д. О.; Хайтович, М. В. (Українські медичні вісті, 2023)
ПОТЕНЦІЙНО НЕБЕЗПЕЧНІ КОМБІНАЦІЇ РИВАРОКСАБАНУ З КАРДІОТРОПНИМИ ЛІКАРСЬКИМИ ЗАСОБАМИ