РОЗВИТОК САНАТОРНО-КУРОРТНОГО ЗАКЛАДУ В НАПРЯМКУ ВПРОВАДЖЕННЯ ПОСЛУГ З КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ В КОНТЕКСТІ СПІВПРАЦІ З МІЖНАРОДНИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ (презентація окремого кейсу) - Божук, Б. С. (Українські медичні вісті, 2023)
РОЗВИТОК САНАТОРНО-КУРОРТНОГО ЗАКЛАДУ В НАПРЯМКУ ВПРОВАДЖЕННЯ ПОСЛУГ З КОМПЛЕКСНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ В КОНТЕКСТІ СПІВПРАЦІ З МІЖНАРОДНИМИ ОРГАНІЗАЦІЯМИ (презентація окремого кейсу)