ТЕРАПІЯ МИСТЕЦТВОМ (АРТТЕРАПІЯ) ЗА УМОВ ГОСТРОГО СТРЕСУ. ІСТОРИЧНІ АСПЕКТИ ТА СУЧАСНІСТЬ - Мойсеєнко, В. О.; Шостка, І. П.; Тарченко, Н. В. (Українські медичні вісті, 2023)
ТЕРАПІЯ МИСТЕЦТВОМ (АРТТЕРАПІЯ) ЗА УМОВ ГОСТРОГО СТРЕСУ. ІСТОРИЧНІ АСПЕКТИ ТА СУЧАСНІСТЬ