СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ОЦІНКИ ІНТЕГРАЛЬНИХ ГЕМОЦИТОМЕТРИЧНИХ ІНДЕКСІВ - Дзісь, Є. І.; Томашевська, О. Я.; Дзісь, І. Є.; Петрух, А. В. (Українські медичні вісті, 2023)
СИСТЕМНИЙ ПІДХІД ДО ОЦІНКИ ІНТЕГРАЛЬНИХ ГЕМОЦИТОМЕТРИЧНИХ ІНДЕКСІВ