ПРОЯВИ МЕТАБОЛІЧНОГО СИНДРОМУ НА МОДЕЛІ ХРОНІЧНОЇ ЕПІЛЕПТИЗАЦІЇ МОЗКУ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ КОМПЛЕКСНОГО ЗАСТОСУВАННЯ НЕЙРОМОДУЛЯТОРІВ - Первак, М. П.; Годлевський, Л. С.; Ляшенко, А. В. (Українські медичні вісті, 2023)
ПРОЯВИ МЕТАБОЛІЧНОГО СИНДРОМУ НА МОДЕЛІ ХРОНІЧНОЇ ЕПІЛЕПТИЗАЦІЇ МОЗКУ ТА ЕФЕКТИВНІСТЬ КОМПЛЕКСНОГО ЗАСТОСУВАННЯ НЕЙРОМОДУЛЯТОРІВ