МОРФОМЕТРИЧНІ ПАРАМЕТРИ ПАЗУХ АОРТИ ОСІБ РІЗНОЇ СТАТІ ПРИ УРАЖЕННІ КЛАПАНА АОРТИ - Підвальна, У. Є.; Матешук-Вацеба, Л. Р. (Українські медичні вісті, 2023)
МОРФОМЕТРИЧНІ ПАРАМЕТРИ ПАЗУХ АОРТИ ОСІБ РІЗНОЇ СТАТІ ПРИ УРАЖЕННІ КЛАПАНА АОРТИ