ОПТИМІЗАЦІЯ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ МЕДИЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ДО СКЛАДАННЯ ЛІЦЕНЗІЙНОГО ІСПИТУ «КРОК М» - Батюх, О. В.; Мазур, П. Є.; Голуб, Г. Р. (Українські медичні вісті, 2023)
ОПТИМІЗАЦІЯ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ МЕДИЧНОГО ФАХОВОГО КОЛЕДЖУ ДО СКЛАДАННЯ ЛІЦЕНЗІЙНОГО ІСПИТУ «КРОК М»