ПРОФЕСІЙНА ІДЕНТИФІКАЦІЯ ЯК СКЛАДОВА РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ СТУДЕНТІВ ФАХОВИХ МЕДИЧНИХ КОЛЕДЖІВ - Голуб, Г. Р.; Мазур, П. Є.; Батюх, О. В. (Українські медичні вісті, 2023)
ПРОФЕСІЙНА ІДЕНТИФІКАЦІЯ ЯК СКЛАДОВА РОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ СТУДЕНТІВ ФАХОВИХ МЕДИЧНИХ КОЛЕДЖІВ