РЕАЛІЇ РЕАЛІЗАЦІЇ СТАНДАРТІВ ІНВАЗИВНОЇ РЕВАСКУЛЯРИЗАЦІЇ ВІНЦЕВИХ СУДИН ПРИ ГОСТРОМУ КОРОНАРНОМУ СИНДРОМІ - Маслій, Б. Я. (Українські медичні вісті, 2023)
РЕАЛІЇ РЕАЛІЗАЦІЇ СТАНДАРТІВ ІНВАЗИВНОЇ РЕВАСКУЛЯРИЗАЦІЇ ВІНЦЕВИХ СУДИН ПРИ ГОСТРОМУ КОРОНАРНОМУ СИНДРОМІ