ОСОБЛИВОСТІ ГОРМОНАЛЬНОГО СТАТУСУ У ПАЦІЄНТІВ З ІХС ТА ЦД 2 ТИПУ НА ГРУНТІ МЕТАБОЛІЧНОГО СИНДРОМУ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ ТЕЛМІСАРТАНУ У СКЛАДІ КОМПЛЕКСНОЇ ТЕРАПІЇ - Чмир, Н. В.; Дутка, Р. Я.; Світлик, Г. В. (Українські медичні вісті, 2023)
ОСОБЛИВОСТІ ГОРМОНАЛЬНОГО СТАТУСУ У ПАЦІЄНТІВ З ІХС ТА ЦД 2 ТИПУ НА ГРУНТІ МЕТАБОЛІЧНОГО СИНДРОМУ ПРИ ЗАСТОСУВАННІ ТЕЛМІСАРТАНУ У СКЛАДІ КОМПЛЕКСНОЇ ТЕРАПІЇ