ЧЕРЕЗ РОКИ ТА ДОЛІ Виповнилось 110 років ґазеті Українського Лікарського Товариства у Львові «НАРОДНЕ ЗДОРОВ’Я» - Масний, З. (Українські медичні вісті, 2023)
ЧЕРЕЗ РОКИ ТА ДОЛІ Виповнилось 110 років ґазеті Українського Лікарського Товариства у Львові «НАРОДНЕ ЗДОРОВ’Я»