УКРАЇНСЬКЕ ЛІКАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО У ЛЬВОВІ ПРОТЯГОМ 2019–2021 РР. - Островський, М.М. (Українські медичні вісті, 2023)
У статті розглянуто діяльність Українського Лікарського Товариства у Львові протягом 2019–2021 рр., його участь у Громадській раді при Львівській обласній державній адміністрації та співпраця з Товариством Червоного Хреста Львівщини і Львівським будинком воїна.