ПОХОРОН ГЕТЬМАНА ЛІКАРСЬКОГО ТОВАРИСТВА - Нечаїв, С.В. (Українські медичні вісті, 2023)
23 листопада 2021 р. на Байковому цвинтарі в Києві поховали одного зі світил сучасного українства — легенду української нефрології наших днів, Гетьмана Лікарського товариства пана Любомира Пирога.