ДІАГНОСТИКА МУЛЬТИРЕЗИСТЕНТНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗУ МОЛЕКУЛЯРНО-ГЕНЕТИЧНИМ МЕТОДОМ - Костик, О. П.; Сахелашвілі-Біль, О. І.; Сахелашвілі, М. І.; Піскур, З.І.; Луцишин, Т. В.; Чуловська, У.Б.; Пурська, М. Б. (Українські медичні вісті, 2023)
ДІАГНОСТИКА МУЛЬТИРЕЗИСТЕНТНОГО ТУБЕРКУЛЬОЗУ МОЛЕКУЛЯРНО-ГЕНЕТИЧНИМ МЕТОДОМ