МОДЕЛЬ АНАЛІЗУ Й ОЦІНКИ РОБОТИ КОНСУЛЬТАТИВНО-ДІАГНОСТИЧНОГО ЦЕНТРУ - Літвак, А.І. (Українські медичні вісті, 2023)
Для аналізу й оцінки роботи комунального неприбуткового підприємства — консультативно-діагностичного центру — нами було відібрано десять критеріїв, які об’єднані в наступні групи: персонал, ефективність використання ресурсів, доступність медичних послуг для населення і використання медичних технологій. За обраними критеріями ми порівнювали показники закладу із середніми значеннями по місту за чотири роки. Отримані дані і результати аналізу засвідчують дисбаланс між наявними ресурсами, медичним персоналом і результатами діяльності медичного закладу.