УКРАЇНСЬКА МЕДИЧНА ТЕРМІНОЛОГІЯ В СУЧАСНІЙ ГАСТРОЕНТЕРОЛОГІЇ ТА НЕФРОЛОГІЇ - Мойсеєнко, В.О. (Українські медичні вісті, 2023)
Пандемія COVID-19 сприяла створенню рівних можливостей для отримання належної медичної освіти незалежно від місця проживання, а також стану здоров’я і соціального статусу. Назріла необхідність створення віртуального навчального середовища, де значну роль відіграють словники, які поглиблюють наші знання професійної термінології. Прогресивні педагогічні методики та впровадження інноваційних технологій у мережі Інтернет, поповнення лексичного запасу на рівні сучасних міжнародних освітніх стандартів сприяють підвищенню якості підготовки майбутніх лікарів.