УКРАЇНСЬКІ ЛІКАРІ ТА СВІТ ЇХНІХ ЗАХОПЛЕНЬ - Дніпренко, О.Г. (Українські медичні вісті, 2023)
Стаття присвячена українським лікарям, які мали широке коло зацікавлень поза своєю професійною діяльністю. Висвітлено їхні уподобання, різноманітні творчі доробки.