ПИСАР ЛІКАРСЬКОГО ТОВАРИСТВА - Нечаїв, С.В. (Українські медичні вісті, 2023)
Із нагоди 5-річчя відходу у Вічність проаналізовано діяльність багаторічного писаря управи Всеукраїнського Лікарського Товариства та Світової Федерації Українських Лікарських Товариств, члена Редакційної ради Науково-практичного часопису Всеукраїнського Лікарського Товариства «Українські Медичні Вісті» Євгена Олександровича Білинського в лікарському товаристві.