ПАТОМОРФОЛОГІЧНІ ЗМІНИ ЛЕГЕНЕВОЇ ТКАНИНИ ПРИ КОРОНАВІРУСНІЙ ХВОРОБІ ЗА ДАНИМИ М. ЛЬВОВА ТА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ - Кузик, Ю.І.; Семко, М.Р. (Українські медичні вісті, 2023)
ПАТОМОРФОЛОГІЧНІ ЗМІНИ ЛЕГЕНЕВОЇ ТКАНИНИ ПРИ КОРОНАВІРУСНІЙ ХВОРОБІ ЗА ДАНИМИ М. ЛЬВОВА ТА ЛЬВІВСЬКОЇ ОБЛАСТІ