АКАДЕМІК Л.А. ПИРІГ І ЛІКАРСЬКЕ ТОВАРИСТВО - Нечаїв, С. (Українські медичні вісті, 2023)
Із нагоди 90-річного ювілею проаналізовано діяльність академіка Національної академії медичних наук України, Почесного Президента Всеукраїнського Лікарського Товариства та Світової Федерації Українських Лікарських Товариств, члена редакційної ради науково-практичного часопису Всеукраїнського Лікарського Товариства «Українські Медичні Вісті» Любомира Антоновича Пирога в лікарському товаристві.