ПРОФЕСОР ЄВГЕН АФАНАСЬЄВ — ВИДАТНИЙ КЛІНІЦИСТ І ГРОМАДСЬКИЙ ДІЯЧ КИЄВА - Назаренко, Дмитро (Українські медичні вісті, 2023)
У статті висвітлено діяльність відомого київського лікаря Євгена Івановича Афанасьєва.