ОРГАНІЗАЦІЯ ПСИХОТЕРАПЕВТИЧНОЇ СЛУЖБИ ПІД ЧАС ВІЙНИ - Островський, М.М.; Панасюк, О.В.; Зуб, В.І. (Українські медичні вісті, 2023)
Група психотерапевтів, які працюють у закладах охорони здоров’я м. Львів, у 2014–2017 рр. допомагали бійцям, що брали участь в антитерористичній операції, реабілітуватися на волонтерських засадах.