ВПЛИВ НА ЗДОРОВ’Я ПАЛІННЯ КАЛЬЯНУ: СУЧАСНИЙ СТАН ПРОБЛЕМИ - Лизогуб, В.Г.; Крушинська, Н.А. (Українські медичні вісті, 2023)
Паління кальяну є важливою проблемою сьогодення, оскільки в усьому світі, у тому числі й в Україні, спостерігається зростання його вживання. У статті представлені актуальні наукові дані щодо епідеміології паління кальяну, складових його диму, побічних ефектів на здоров’я, а також підходів до припинення його паління.