СТУДЕНТ ВІННИЦЬКОГО МЕДИЧНОГО ІНСТИТУТУ В ЛАВАХ УПА - Нечай, С.В. (Українські медичні вісті, 2023)
У статті аналізуються архівні свідчення учасників збройного спротиву українських патріотів проти німецьких і російських окупантів на нашій землі протягом періоду Другої Світової війни на прикладі студента Вінницького медичного інституту згідно зі слідчою справою репресивних органів СССР.