ФАКТОРИ РИЗИКУ РОЗВИТКУ ПЕРІ-ІМПЛАНТИТУ - Мазур, І.П.; Венцурик, Ю.О.; Мазур, П.В.; Буря, Д.А. (Українські медичні вісті, 2023)
У статті викладені основні діагностичні критерії, що описують здоровий стан та захворювань пері-імплантних тканин на підставі сучасної класифікації. Визначені чинники ризику розвитку пері-імплантиту, представлено методи профілактики пері-імплантиту.