РОЛЬ ЛІКАРСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УПРАВЛІННІ ОЗ УКРАЇНИ НА ЕТАПІ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ САМОВРЯДУВАННЯ - Островський, М.М. (Українські медичні вісті, 2023)
РОЛЬ ЛІКАРСЬКОГО САМОВРЯДУВАННЯ В УПРАВЛІННІ ОЗ УКРАЇНИ НА ЕТАПІ ДО ВПРОВАДЖЕННЯ САМОВРЯДУВАННЯ