ПУХЛИНИ ОСНОВИ ЧЕРЕПА. ТРАНСКРАНІАЛЬНА ХІРУРГІЯ, СУБКРАНІАЛЬНА ХІРУРГІЯ, ЕНДОСКОПІЧНІ МОЖЛИВОСТІ - Паламар, О.І.; Гук, А.П.; Аксьонов, Р.В.; Тесленко, Д.С.; Оконський, Д.І. (Українські медичні вісті, 2023)
ПУХЛИНИ ОСНОВИ ЧЕРЕПА. ТРАНСКРАНІАЛЬНА ХІРУРГІЯ, СУБКРАНІАЛЬНА ХІРУРГІЯ, ЕНДОСКОПІЧНІ МОЖЛИВОСТІ